Gulvafslibning – Her får du billig afslibning priser

Gulvafslibning i Aarhus er vores specialitet. Har du et trægulve, der trænger til en kærlig hånd? Så kan vi hjælpe dig. Med billig gulvafslibning priser i Aarhus har vi byens mest fornuftige løsning når det gælder afslibning og afhøvling af boligens trægulve. Med høj kvalitet samt kort ventetid er vi en rigtig god løsning til din næste gulvopgaver. Uanset om du bor i Åbyhøj, Brabrand eller Egå, så er vi den lokale gulvpartner når det gælder gulvarbejde i Århusområdet. Her kan du være sikker på at få billig gulvafslibning priser og en rigtig god kvalitet, der matcher enhver anden gulvsliber i Østjylland og Aarhus.

Gulvafslibning giver et trægulv særpræg og personlighed

Gulvafslibning i Aarhus samt hele østjylland., herunder Åbyhøj, Brabrand, Egå og andre steder i Århusområdet. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling tilbydes til billig gulvafslibning priser og med kort ventetid. Her på billedet ses en gulvsliber igang med dagens gulvarbejde. Hasselager, Højbjerg og Lystrup er nogle af de steder hvor vi har lavet gulvarbejde fornylig. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og meget andet. Få en fantasifuld indretning med et twist af æstetisk kunst når gulvet får en gulvafslibning. Trægulve et kunstværk i sig selv, som med sine unikke åretegninger fortæller om det liv træet har været igennem. Men ikke nok med det, for hvis gamle trægulve kunne tale, så var der mange historier at fortælle om barnedåb, fødselsdage, konfirmation og meget andet. Gamle trægulve og i særdeleshed egetræsgulve bliver fantastisk flotte med en gulvafslibning.

Gulvarbejde i Hasselager, Højbjerg og Lystrup

Geografisk er vi ikke bundet og udfører gulvarbejde alle steder hvor der er et trægulv. Vi har indenfor den seneste uge udført gulvopgaver i Løgten, Mundelstrup og Risskov af blandet karakter. Det var alt lige fra en gulvafhøvling i et lille køkken til en fuldslibning af en stor villa ikke langt fra Skejby. Alsidige gulvopgaver giver os erfaring og bygger på vores kompetencer indenfor:

  • Gulvrenovering
  • Gulvrestaurering
  • Gulventrepriser
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvlægning
  • Gulvmontering

samt andet gulvarbejde af forskellig slags. Alle typer trægulve bearbejdes, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve.

Gulvafslibning er en tryllekunst

Gulvafslibning giver med et vingeslag boligen et helt nyt look. Fra at have mørke og slidte gulve til at få lyse og rustikke ditto. Er gulvet af en lys træsort, og ønsker du at bevare det lyse udseende, så skal træet behandles med lud, så den naturlige gulningsproces i træet standses. En ludbehandling kan ikke stå alene, så gulvet har efterfølgende behov for en ekstra overfladebehandling med sæbe, lak eller lud. Vi kan tilbyde mange forskellige former for overfladebehandling af trægulve:

• Voksbehandling
• Bejdsning
• Oliebehandling
• Lakering
• Ludbehandling
• Sæbebehandling

Der er også en mulighed med kombinationer af de enkelte efterbehandlingsmetoder. Med den rette gulvbehandling er trægulvene, sammen med væg- og loftfarver, basen for det visuelle i hjemmets mange rum. Lyse og smukke gulvbehandlinger giver boligen et løft, med lys og luft samt duften af savsmuld, harpiks og træ. Inden gulvafslibningen igangsættes er en rigtig god idé, allerede på forhånd, at have gjort sig klart hvilken form for overfladebehandling trægulvet skal have.

Billig gulvafslibning priser

En vigtig opgave for ethvert gulvfirma er, at rådgive og vejlede sine kunder, så ønsker og behov opfyldes. Endvidere har seriøse gulvfirmaer fingeren på pulsen hvad nye trends og mode inden for gulvbranchen angår. Det er vigtigt for ethvert gulvfirma at kende branchen og vide hvordan tendenserne flytter sig, ikke kun i danmark men også globalt.

Gulvafslibning og gulvbehandling giver natur for pengene

Gulvafslibning i Løgten, Mundelstrup og Risskov samt andre steder i Århus området. Gulvarbejde, gulvopgaver, gulvrestaurering samt gulvbehandling med lak, lud, olie og andet. hvid olie, hvid lak, hvid lud samt sæbebehandling der virkelig giver smukke og lyse gulvoverflader. Nye gulvopgaver venter i næste uge i Skejby, Skæring, Skødstrup med gulvafslibning som ses her på billedet. Træ, dette naturens materiale er genialt i en bolig. At flytte naturen ind i stuen giver hygge, velvære og velbefindende. Så selvom du har et gammelt og slidt trægulv, så vil en gulvafhøvling eller gulvafslibning give boligen sit oprindelige og smukke gulv en ny renæssance. Og selvom du har et håbløst gammelt trægulv, hvor du næsten har givet op og overvejet at lægge et nyt, så stop lig en halv. For vi kan garanteret hjælpe dig med en opfriskning der vil sige ‘spar 2’. Selv meget dårlige og slidte trægulve kan blive som nye ved vores hjælp. Og der er ikke noget smukkere end et gammelt trægulv med en helt ny patina. Især gamle gulve med hvid lud eller hvid olie tilfører boligen nyt liv samt smukke og præsentable rum.