Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af rutinerede håndværkere med meget erfaring indenfor gulvarbejde. Trænger dit trægulv til en renovering? Så kan vi hjælpe dig med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med bølger og buler eller en besværlig overflade? Så vil en høvling behandlingsmåden. Såfremt der er fernis eller andre beskadigelser, kan gulvafhøvling også være en metode.

Hvornår benyttes en høvling?

Lim og tæpperester kan også være elementer der er skyld i, at en afhøvling er nødvendig. Ligesom skævheder eller bølger i trægulvet er en udfordring. Her er det nødvendigt oprette plankegulvet med en stor og kraftig gulvhøvl. Gulvafhøvling anvendes på trægulve, hvor en afslibning ikke har sin gang på jorden, blandt andet ved:

 • Ujævnheder og niveuforskelle
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Gulvspartel
 • Ridser, huller og hakker
 • Maling
 • Fernis
 • Hård gulvlak

Hvad er gulvafhøvling?

Høvling af gulve er et reparationsarbejde, hvor håndværkerne vil være dygtig og kyndig. Upræcis høvling kan give beskadigelser eller niveuforskelle i dybden af træet. Afhøvling stiller strenge minimalkrav til gulvmanden, idet den store gulvhøvlemaskine rigtig tager fat. Der afhøvles 2 – 3 millimeter af gulvets overflade, som også kan være muligt ved meget beskadigede og ødelagte trægulve. Vi har ekspertisen, erfaringen og ved uden videre hvordan der skal til. At afhøvle et trægulv kræver varsomhed, og bør ikke laves som hjemmegjort høvling. Såfremt afhøvlingen ikke laves korrekt, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Her får du billig høvling priser, kvalitets gulvarbejde og hurtig udførelse.

Gulvafhøvling og afslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvbrædderne fremstå flosset. Derfor afsluttes der med en gulvslibning, for at få den bedste overfladefinish før overfladebehandlingen påbegyndes. Her kan gulvet påføres voks, lak, sæbe, olie, lud eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lud eller hvid lak. Den efterfølgende afslibning kan være en såkaldt mellemslibning, polering, grovslibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Ovenikøbet er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om afhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv fornyes?

Efter en gulvafhøvling, afslibning og efterbehandling, bliver de fleste massive gulve som nye. Du vil ikke kunne erfare, at træet har været ødelagt. Bræddegulve må altid behandles godt og rengøres, plejes og vedligeholdes aller bedst. Gulvafhøvling kan kun eksekveres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den absolut sidste handlemulighed. Ved vores arbejde med gulve får vi en række relevante gulvspørgsmål, blandt andet:

 • Værktøj til høvling
 • Fvad koster gulvafhøvling og lakering
 • Afslibning af gulve i københavn
 • Gulvafslibning og lakering
 • Gulvafhøvling anbefaling københavn
 • Male før høvling
 • Rengøring efter høvling
 • Pris gulvafhøvling og lakering

Her på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du ønsker mere vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Skal vi hjælpe dig med høvling?

Din gulvspecialist skal altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er muligt. Såfremt dit plankegulv trænger, så kontakt os gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, så kigger vi gerne forbi dig for en snak om og vurdering af dit trægulv. Vi tilbyder altid billig afhøvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at opfriske dit gamle trægulv med en gulvafhøvling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.