Afslibning af trægulve – Vi gør Aarhus endnu smukkere

Afslibning af trægulve giver fornyet livskvalitet og gør boligen og Århus endnu smukkere. Bor du i Århus området og har du et trægulv der har set bedre dage? Så er du kommet til den rette hjemmeside.

Afslibning i Aarhus der gør en forskel

Gulvafslibning i Århus er vores specialitet, og vi har netop udført gulvopgaver i Skejby, Skæring og Skødstrup. Alle med gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling af forskellig slags. Vore kunder kan godt lide de lyse og hvide nuancer, hvor især hvid olie, hvid lud og hvid lak er populære læsninger.

Tag dig nu sammen og få afslebet dine trægulve

Afslibning i Aarhus der virkelig gøre en forskel. Smukke trægulve der giver lyse rum og som forskønner enhver bolig og hjem. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lud, sæbe, voks, olie og lak. Hvid olie, hvid lak og hvid lud er virkelige populære behandlinger. Vi udfører alle former for gulvarbejde, herunder gulvlægning, gulvrenovering, gulvrestaurering samt naturligvis gulvafhøvling, gulvbehandling og afslibning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve.Få noget nyt og smukt at se på, forøg familiens livskvalitet og bliv tilfreds med din bolig. Træ, der føles som træ giver følelsen af natur indendørs, det er behagelig og sundt samtidig med at det skaber varme og hygge. Træ er et ‘varmt’ materiale at berøre, i modsætning til klinker, marmor og andre kolde gulvbelægninger. Træ dufter fantastisk, er flot at se på, og i det hele taget en berigelse af enhver bolig.

“Lyse trægulve, lyse vægge og lyse karme giver boligen et visuelt løft med luft og en følelse af velvære.”

Gulvbehandling og tidløst funktionalisme

I den materialle virkelighed må der være rødder tilbage i de gamle håndværksmæssige traditioner samtidig med at nutidens tidsløse design og indretning tilgodeses. Farver, strukturer og overflader må virkliggøres i et konstant samspil imellem de naturlig kontraster i farvervalg. Vi tilbyder en række forskellige overfladebehandlinger:

  • Sæbebehandling
  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Bejdsning
  • Voksbehandling

Træ giver dig mange muligheder, men pas på. For træ er et unikt materiale med særprægede strukturer og unkkke åretegninger og opbygning.

Afslibning af trægulve og godt hånværk

Vi ved af erfaring at godt håndværk kommer ikke af sig selv – for kvaliteten ligger i detaljen. Det er vi bevidste om, og har altid været det. Når vi siger “finish”, så lægger vi noget i ordet. Vores håndværk er det vigtigste og vi balancerer altid på en knivsæg imellem de gamle håndværks traditioner og brugen af nye maskiner og ny teknologi. Men vi har fundet en gylden middelvej, der sætter kvaliteten i højsædet med smukke og slidstærke trægulv til følge. Når vi udfører et gulvarbejder, så er vi først færdige, når vort gulvarbejde er 100% i orden. Det udført gulvarbejde vil give en finish på dit trægulv som er helt uovertruffen, og det er afgørende i mange sammenhæng. Blandt andet er gulvets funktionalitet vigtigt med hensyn til brugen og vedligeholdse, men det æstetiske har også betydning for et trægulv der skal kunne holde til at bliv brugt hver dag i mange år, samtidig med at det er en fryd for øjet.

Én kommentar til “Afslibning af trægulve – Vi gør Aarhus endnu smukkere”

  1. Pingback: URL

Lukket for kommentarer.